Meldingen uitschakelen wanneer apparaten verbinding maken met mijn netwerk

Meldingen uitschakelen wanneer apparaten verbinding maken met mijn netwerk:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Doe een van de volgende acties:
    • Ga naar het blok Smart Home en klik op de knop Bekijken in het gedeelte Smart Home Monitor.
    • Klik in het hoofdvenster van de toepassing op de knop Bekijken in het gedeelte Smart Home Monitor.
    • Klik op de koppeling <network name> die wordt weergegeven in het onderste deel van het hoofdvenster.
  3. Klik in het venster Smart Home Monitor op de knop Horizontale stippen naast het netwerk en selecteer het item Meldingen inschakelen.

Het Kaspersky-programma geeft geen meldingen meer weer als er apparaten verbinding maken met dit netwerk.

U kunt meldingen voor het geselecteerde netwerk ook uitschakelen wanneer het Kaspersky-programma u een melding laat zien dat een apparaat verbinding heeft gemaakt met dit netwerk. Klik hiervoor in het meldingsvenster op de link Meldingen voor dit netwerk uitschakelen.